Web Development Services

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO levert een effectief en zichtbaar resultaat voor het direct verbeteren van de verkoop, winstgevendheid en kostenbesparing van onze klanten.

Onze zoekmachine optimalisatie diensten omvatten: Zoekwoord analyse, Nul-meting, Content optimalisatie, Conversie optimalisatie, One-page SEO, Link Building en rapportage.

Zoekwoord Analyse

De zoekwoordanalyse geeft inzicht in actuele zoekvolumes en aanwezige concurrentie. Suggesties op verschillende vlakken van SEO worden hierbij inzichtelijk gemaakt.

On-Page SEO

Wij maken uw content beter zichtbaar voor zoekmachines door het verbeteren van vele SEO aspecten die de organische zoekresultaten continue veranderend beïnvloeden.

Link Building

Als de slagroom op de taart verbeteren wij de interne als ook externe linkstructuur van uw site en zorgen ervoor dat zoekmachines als Google en Bing dit zeker weten te waarderen.

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijke schakel voor succes. Onze SEO activiteiten zullen uiteindelijk resulteren in een verbeterde positie van relevante zoektermen binnen zoekmachines. Wij verzorgen bovendien maandelijks een compleet rapport van alle zoekwoord posities, een link building rapportage met alle nieuwe backlinks als ook een concurrentieanalyse op verschillende onderdelen van de site. Door creativiteit en kennis verbeteren wij uw online posities en verhogen hiermee de omzet van uw producten of diensten. Hiermee wordt de website eindelijk een belangrijk onderdeel van uw marketing en verkoop activiteiten.

SEO is een belangrijk aandachtspunt vanuit online marketing. Nagenoeg ieder bedrijf kan hier momenteel met een site niet meer omheen. Omdat de kennis zo specifiek is en het aanbod divers is het voor veel bedrijven ingewikkeld om hier een goede keuze in te maken. Pas op langere termijn zijn de keuzes voor het uitbesteden van SEO werkzaamheden echt goed zichtbaar. Daarom is het belangrijk dat u voor een partner als SEO uitbesteden kiest omdat wij ons continue blijven ontwikkelen binnen dit expertisegebied. Wij zorgen er vervolgens voor dat u zowel in zoekmachines als Google en Bing goed zichtbaar bent.

83%

Verhoging - Organische bezoekers

42%

Verlaging - Bounce Rate

38%

Verhoging - Gemiddelde bezoektijd

21%

Verhoging - Pagina's per sessie

Zoekwoord Analyse

Om te kunnen bepalen waar de beste kansen voor uw organisatie liggen is een goede zoekwoordanalyse het beste begin. Hierdoor zal snel inzichtelijk worden welke kansen er momenteel onbenut zijn geweest en waar quick wins zijn te behalen. Maar ook krijgen we hierdoor een goed beeld van de online concurrentie als ook de werkelijke maandelijkse zoekvolumes voor uw bedrijf.

SEO Rapportages

Omdat we alles meten is het belangrijk ook inzichtelijk te maken welke vorderingen er worden gemaakt. Maandelijks maken we hiervoor een uitgebreide rapportage die een goed beeld geeft van de ontwikkeling van onze activiteiten. Naast het inzicht welke zoekwoorden zijn gestegen is er ook altijd een actueel overzicht van de werkelijke bezoekers, bounche rates, gemiddelde bezoektijden, conversies etc.

Onze SEO projecten

Bekijk alle projecten

Vertel ons meer over jullie project

Nodig ons uit voor een gesprek om over SEO optimalisatie te spreken.

Wanneer gaat u ook inzien dat het uitbesteden van je SEO activiteiten een must is om groei te realiseren?.