Mobile Marketing Services

Mobile Marketing

Het gebruik van smartphones en mobiele platformen is enorm toegenomen en dus is Mobile Marketing juist een opportunitie voor wie dit toepast.

Het aantal smartphone gebruikers groeit voortdurend en het vervangt de meer traditionele PC-gebruikers. Daarom moeten de mogelijkheden van dit marketingkanaal niet worden genegeerd. Mobile marketing leidt tot sterkere gebruikerservaringen die verder gaan dan de standaard banner advertenties die eenvoudig over het hoofd wordt gezien op een mobiel scherm. Mobile marketing geeft juist een optimale mogelijkheid om je doelgroep op ieder moment in tijd en plaats te bereiken.

Mobile marketing biedt een breed scala aan mogelijkheden voor interactie met gebruikers op een meer persoonlijk niveau. We kunnen ons op een meer specifiek publiek richten waarbij niet alleen leeftijd, geslacht en locatie een rol speelt. Maar we kunnen nu met mobiele browser-gegevens ook andere factoren voor een specifiek doelsegment bereiken die eerder niet mogelijk waren.

Met toonaangevende mobiele marketing kennis kunnen wij uw gehele mobiele campagnes van strategie naar uitvoering ontwikkelen en monitoren. Bovendien geven wij door rapportages inzicht in de wijze waarop resultaten zijn behaald.

23%

Engagement berichten verbeterd

31%

Engagement pagina's verbeterd

+80k

Page Views

100k

Downloads/Inschrijvingen

Mobiel je prospects en of klanten optimaal ondersteunen is geen vraag meer maar een must. Mobiele marketing is een zeer krachtig instrument die je niet mag missen!

Mobile Design

Een goed responsive design zorgt ervoor dat uw mobiele bezoekers niets missen.

Goede Targeting

Omdat wij het potentieel voor mobile marketing meenemen in alle campagnes.

Mobile Campagnes

Wij kunnen verschillende soorten van mobile marketing kanalen inzetten voor uw business.

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Vertel ons over uw project

Wij kunnen u helpen us business te laten groeien.

Neem gerust eens Contact met ons op en wij laten u de mogelijkheden zien van een Mobile Marketing Strategie.