Email Marketing

E-mail Marketing

Wij helpen u met een effectieve e-mail marketing campagne die natuurlijk zal worden afgestemd op uw product of dienst. Ook denken wij graag met u mee op welke manier e-mail marketing een bijdrage kan leveren aan de winstgevendheid van uw bedrijf. 

E-mail marketing is een effectieve manier van communiceren met uw doelgroep en geeft u de hoogste ROI. Informeer uw huidige maar ook potentiële klanten en blijf ze informeren met actueel nieuws en of interessante ontwikkelingen of aanbiedingen voor producten. Probeer uw doelgroep te verleiden door uw informatie.

Online marketeers weten dat e-mail marketing nog steeds een belangrijk marketinginstrument is om goede resultaten mee te bereiken. Een gepersonaliseerde, gesegmenteerd en doelgerichte e-mail marketing campagne is goed voor de naamsbekendheid maar nog meer voor directe resultaten.

Wij gebruiken verschillende e-mail marketing tools die meer doen dan alleen het versturen van de mail. Een strategie waarbij de opvolging van de e-mail zo effectief mogelijk kan worden ingericht zal het beste resultaat verzorgen. Wij verzorgen de volledige e-mail marketing strategie van inrichting, design als de inhoud en opvolging.

De Beste E-mail Marketing Strategie

Wij zullen vanuit een grondige analyse de juiste targeting voor de doelgroep realiseren. Dit is erg belangrijk voor het succes van e-mail marketing campagnes.

E-mail Marketing Campagnes

Om een aansprekende e-mail te versturen is het ook belangrijk dat het design en de inhoud is afgestemd op de doelgroep. De mail zal juist de aanleiding moeten worden dat de lezer actie onderneemt.

Het Ontwerp van de E-mail 

Omdat het rendement natuurlijk optimaal moet zijn van een e-mail die wordt verstuurd zal deze qua design moeten aansluiten op onze doelstelling om te scoren.

Tracking & Rapportage

Omdat we altijd willen weten op welke onderwerpen we de mail nog beter kunnen maken voor de volgende keer zullen we alle interacties met de verstuurde mail analyseren. Hiervoor is tracking en analyse en rapportage erg belangrijk.

Wij verzorgen uw complete e-mail marketing campagne van strategie, doelgroepanalyse, ontwerp, versturen en data analyse en rapportage.

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Groei ook met uw organisatie en verbeter uw online aanwezigheid door te kiezen voor onze e-mail marketing diensten. 

25

Actieve E-mail marketing campagnes

34

E-mail Ontwerpen

12

E-mail Marketing Klanten

8

Tracking & Analyse Tools

Vertel ons meer over uw project

Met onze e-mail marketing strategie kunnen wij direct resultaat leveren.

Wij ontwerpen krachtige e-mails met gepersonaliseerde content die echt werkt om een product of dienst beter te promoten. Wij helpen met uw groei via e-mail marketing.

Testimonials

See all testimonials