Web Design Services

Conversie optimalisatie

Optimalisatie van conversiepercentages (CRO) zorgt ervoor dat er meer bezoekers van uw website overgan tot actie. Dit kan een aankoop zijn of een offerteaanvraag. Het optimaliseren van de CRO van uw website helpt dus direct om uw omzet te verhogen zonder dat het aantal bezoekers naar uw website is vergroot.

Hoe kunnen wij de conversie verhogen van uw website?

Momenteel is er een enorme online concurrentie gaande. Elke dag komen er weer nieuwe concurrenten in de markt met nieuwe websites of webwinkels. Bovendien heeft iedere Nederlander al wel eens een aankoop via internet gedaan en de sterkste groei van Nederlandse kopers is er nu wel uit. Ook ontstaan er steeds meer buitenlandse webwinkels die zich op de Nederlandse markt richten waardoor het aantrekken van nieuwe bezoekers steeds moeilijker en duurder wordt.

Om dus te zorgen dat u het beste rendement haalt uit uw huidige website of webwinkel is het belangrijk om alle obstakels te verbeteren. Hoe goed is de content eigenlijk geschreven en op welke manier wordt de klant getriggered om tot actie over te gaan.

Zo hadden wij een klant die voor trainingen gebruik maakte van een standaard header met een saaie stockfoto waar geen directe call to actions zichtbaar waren. Door dit te verbeteren met 3 varianten van de pagina zag je snel dat er 1 pagina was die 80% meer reserveringen opleverde.

Met goede conversie optimalisatie kunt u het aantal bezoekers die in contact komen met uw product of dienst aanzienlijk verbeteren. Door dataanalyss, A/B testen, content optimalisatie en usability onderzoek kunnen we precies achterhalen waar uw omzet wordt verdampt.

CRO Technieken

A/B Testing

Beter rendement 

Wij hanteren de zes conversie factoren van het Lift model en passen deze toe voor onze klanten. Dit model toetst uw website pagina op verschillende onderwerpen en hiermee kun je vrij snel de verbeteringen doorvoeren.
Effective Copyrighting
  • Waarde propositie
  • Relevantie
  • Duidelijkheid
  • Urgentie
  • Angst
  • Afleiding

Onze CRO projecten

Bekijk alle projecten

Wij helpen u graag om meer resultaat met uw huidige website te bereieken en wij staan klaar om uw site te optimaliseren en de conversiepercentages te verbeteren. Wilt u ook meer omzet voor uw bedrijf realiseren?

21

Conversie optimalisaties

15

Design Updates

9

Website Redesigns

17

A/B Test sets

6

Interactie Redesign

11

Social Sharing

Voor het analyseren gebruiken we verschillende tools die het mogelijk maken om een goed inzicht te verkrijgen in de verbeteringen die moeten worden doorgevoerd. Zonder analyse van data vanuit een interactie van uw bezoekers is het optimaliseren anders gewoon een "aanname en zo werken wij liever niet.

Heeft u zelf ook al gekeken naar het vergroten van uw bestaande buttons op uw website, de toegevoegde waarde voor uw klanten vet gedrukt of in h2 koppen geplaatst, het aantal invulvelden van uw huidige webformulieren verkleint, minder lay-out kolommen in de webpagina gebruikt of zelfs de inhoud compleet gehalveerd? Maar nog steeds geen noemenswaardige verbeteringen?

Veel van onze klanten komen bij ons nadat ze geen idee meer hadden op welke manier ze hun conversie konden verbeteren. In ieder geval heeft de gestructureerde methodiek die we gebruiken om pagina's te evalueren en geldige testhypotheses te ontwikkelen een belangrijke rol gespeeld bij de stap om hun conversies nu wel te verbeteren.

Vertel ons meer over jullie project

Wij helpen u graag om ook uw business te laten groeien.

Wanneer u ook wilt weten hoe u de huidige bezoekers meer kunt activeren om een bestelling te plaatsen neem dan contact met ons op voor meer rendement op uw online investeringen