Digital Consultancy Services

Consultancy

We hebben met onze Internet Marketing Canvas een goede methode ontwikkeld om bedrijven op een efficiënte manier te ondersteunen om hun online positie te versterken.

Onze Consultancy streeft naar een online strategie die gericht is op het verbeteren van uw belangrijke commerciële doelstellingen. Het verbeteren van je bedrijfsprofiel, het stimuleren van de omzet, het verhogen van de efficiëntie, het verminderen van kosten, het trainen van uw medewerkers en het leren beter te communiceren met uw klanten zijn slechts een paar van de zakelijke prioriteiten die van belang zijn voor het succes van het bedrijf.

Consultancy is een waardevolle optie voor bedrijven die niet op zoek zijn om oplossingen voor hun bedrijf volledig uit te besteden. Het in-house ontwikkelen en ondersteunen zorgt ervoor dat de kennis wordt geborgen binnen de organisatie.

Wij zijn trots op onze kennis van de markt en onze ervaring bij het leveren van toonaangevende digitale en creatieve oplossingen voor onze klanten. Wij ondersteunen onze klanten met de juiste creatieve oplossingen die beproefd en bewezen zijn.

Effective Digital Consultancy Strategy

Om grondige kennis van uw product, dienst, klantgroepen, persona's, bedrijfsdoelstellingen e.d. te verkrijgen zullen wij workshops met uw teamleden voeren. Onze experts kunnen de impact en de effectiviteit van uw doelstellingen evalueren en zelfs onderzoeken wat uw concurrenten goed doen. Wij zullen dan KPI's specificeren voor verdere analyse en het evalueren van uw online strategie voor succes. Wij nemen ook deel aan het vormgeven en prioriteren van oplossingen die een optimale impact en effectiviteit zullen bieden aan uw budget, tijd en resources.

Als aanvulling op onze diensten kunnen onze professionals ook inzicht geven in de doelgroepanalyse. De verschillende doelgroepen en persona's zullen met een afzonderlijke aanpak in kaart worden gebracht en vanuit verschillende perspectieven samen met u worden beoordeeld op o.a. gedrag en hoe ze bijvoorbeeld omgaan met uw merk. Dit onderzoek stelt ons in staat om beter te begrijpen welk aandachtspunten belangrijk zijn voor uw klanten en hoe we deze kunnen helpen beïnvloeden. Ook het bepalen of er voldoende volume aanwezig is kunnen wij hieruit naar voren laten komen. We kunnen elk van onze diensten afzonderlijk of in combinatie met andere diensten binnen onze Consultancy diensten aanbieden.

Effective Digital Consultancy Strategy

Onze projecten

Bekijk alle projecten

Vertel ons meer over uw project?

Wij helpen met de groei van uw online business

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van onze consultancy diensten te bespreken. Wij denken graag met u mee voor het beste online resultaat.