Pay Per Click Management

Betaald Adverteren

Betaald adverteren geeft direct resultaat voor uw merk, product of dienst maar bovendien ook met een veel groter bereik door direct op top posities van zoekmachines te staan.

Our campaign strategies are designed to meet the needs of our clients and their market condition. We provide up-to-date, Pay Per Click services that include: Paid Search Ads, Video Advertising, Display Ads, PPC Remarketing and Social Advertising.

Om het maximale uit het advertentiebudget te halen streven wij erna om de prestaties van de online campagnes volledig te richten op de primaire doelstellingen van een bedrijf voor een product(groep) of dienst. Pas wanneer duidelijk is wat een bestelling voor een product moet opleveren is het dus ook duidelijk wat er aan marketingbudget voor vrijgemaakt mag worden. Door deze doelstellingen meetbaar te maken kunnen we ook daadwerkelijk resultaat bereiken met betaald adverteren.

Google zoeknetwerk Adverteren 

Earn a positive ROI through our PPC search advertising. Spend money wisely and use the most targeted and cost effective form of advertising.

Remarketing

Om een bezoeker van uw website alsnog als klant te verwelkomen kunnen wij zijn interesse via een remarketing advertentie op ieder gewenst moment uitvoeren.

Sociale media Adverteren

Ook het adverteren binnen sociale media is een mogelijkheid om direct een grote groep van potentiële klanten te bereiken met een unieke boodschap.

Google Display Adverteren

Wanneer u uw doelgroep direct wilt benaderen vanuit een beeldadvertentie op een favoriete website van uw potentiële klant dan biedt het display netwerk van Google uitstekende mogelijkheden.

Video Adverteren

Met het gebruik van videoadvertenties kunt u een goede boodschap overbrengen aan uw potentiële doelgroep. Naamsbekendheid van uw merk of dienst is hierbij de focus.

Wij zijn Google Partner en hebben ruime ervaring met Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Onze projecten

Bekijk alle projecten

220

PPC campagnes

85

Zoekcampagnes

12

Video campagnes

35

Display campagnes

54

Remarketing campagnes

15

Sociale media campagnes

Vertel ons meer over uw project

Nodig ons uit voor een gesprek om uw business met betaald adverteren nog succesvoller te maken.

Genereer meer rendement voor uw dienstverlening met betaald adverteren.